Verbinding Tuindorp Oostzaan met NDSM

VERBEELD JE HERINNERING AAN DE NDSM-WERF

buurtbudget project Verbinding Tuindorp-Oostzaan met NDSM

Tuindorp Oostzaan en de voormalige NDSM-werf veranderen snel. Binnen het buurtbudget project ‘Verbinding Tuindorp-Oostzaan met NDSM’ geven we aandacht aan herinneringen van Tuindorpers aan de NDSM.

Voor inwoners van Tuindorp Oostzaan organiseren we 2 gratis teken- en schilder workshops om met elkaar herinneringen te delen en uit te beelden. Daarmee maken we een kleine expositie. Op 3 juni, 12.00 – 16.00 uur, Zonneplein 18 (nieuwe locatie Tuindorp Delicious) is de eerste workshop. We beginnen met een lekkere lunch. Doe je ook mee? Iedereen is van harte welkom.

Beeldend kunstenaar Marius van Zandwijk van Treehouse NDSM, www.instagram.com/mariusvanzan organiseert en begeleidt de workshops. Wij zorgen voor materialen. Teken- of schilderervaring is niet nodig.  Meer informatie en aanmelden? Stuur een email aan naar mvz_denhaag@hotmail.com.

We vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt, zodat we genoeg te eten hebben! Als je je liever niet wilt aanmelden, kun je 3 juni gewoon komen binnenlopen.

De vervolgworkshop is op 8 juli, 12.00 – 16.00 uur. In samenwerking met Stichting NDSM Herleeft gaan we dan ‘op excursie’ naar NDSM. Op 3 juni vertelt Marius daar meer over.

Vlag Tuindorp 100 jaar