Kunt U me helpen ??

Geachte mevrouw/meneer, – enige jaren geleden heb ik op uw kantoor in de Steenbokstraat het boekwerk ‘De Vergeten Watersnood’ gekocht (28e uitgave van Vrienden van de Hondsbossche kring voor Noord-Hollandse waterstaatgeschiedenis) – bij het wederom weer lezen van het boekwerk ben ik op zoek naar eventuele foto’s van mijn schoonouders, familie Willems, laatstelijk woonachting in de Abrikozenstraat 55 – zo staat op bld. 50 linksboven een foto met drie personen – ben benieuwd naar de namen van deze personen – kan het kloppen dat de man Piet Willems is, de oudere mevrouw  Morauw-de Wilt, toen woonachting Kometensingel 359,en de rechter mevrouw Saartje Willems-Morauw? – hoor graag of ik het juist heb – alvast bedankt voor uw reactie

 vr.gr. menno haga, schoonzoon familie Willems helmar 11 limmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *